OM LYXO

Hvad er LYXO hårelastikker og hvorfor er de revolutionerende?

LYXO producerer og sælger en helt ny type hårelastik, lavet af et unikt materiale, bestående af elastiske fibre. Materialet er fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer, skånsomt mod håret, giver perfekt og langvarigt hold, samt niver og filtrer ikke håret. På grund af det unikke materiale er
hårelastikkerne ekstra slidstærke og flexible med en lang levetid.

De bliver ikke sløve, eller går i stykker ved metalsamlingen som andre hårelastikker. Boksen indeholder 10 stk. i samme farve: transparent, brun, sort, pink, grøn, orange, lyserød, lyseblå eller grå.

Hvordan bruger man LYXO hårelastikker?
Når elastikken anvendes første gang strækkes den let i hånden, hvorefter den vil antage sin korrekte form og størrelse. Efter hvert brug vil elastikken, i løbet af få minutter, vende tilbage til denne form. Elastikkerne kan bruges til både vådt og tørt hår, glider nemt igennem håret, og kan, på grund af deres farve, skjules bedre, sammenlignet med de nuværende typer hårelastikker på markedet.

Har man først opdaget LYXO hårelastikkers unikke egenskaber, ønsker man ikke at bruge de gamle igen.

Hvor kan du købe LYXO hårelastikker?
LYXO hårelastikker kan købes i udvalgte butikker, webbutikker og frisørsaloner. Klik på linket nedenfor og send os din adresse, så vil du modtage forhandlerliste for dit område.
Klik her!